Hur ser din påskhelg ut?


För vår del ser det ut som att det blir en lugn och stillsam påskhelg i år, det finns i alla fall inget vi har planerat och som skulle bryta av mot invanda mönster hur de helger i övrigt ser ut och vad som då brukar hända.

Och det känns onekligen lite trist, men man vet aldrig, det kanske dyker upp nånting oväntat som vi inte hade förväntat oss skulle ske. Men som sagt, det är inget vi vet nånting om nu.

Har kollat runt lite vad som händer runt om i de kyrkor som finns här i bygden och vad som kunde tänkas hända där den här helgen, det är ju trots allt den högtid som är viktigast av de högtider som årligen finns för kyrkans vidkommande.

Men det är inget, trots att vi själva bor mitt upp i det som kallas för bibelbältet i det här landet, som tycks har nån större prioritet bland ortens kristna. I det närmast med ett undantag och som jag har lagt märke till, så har man i de flesta kyrkor stängt och låst igen sina dörrar för den verksamhet man annars bedriver.

De flesta ser det nog som att det bara skall bli skönt med några extra dagars ledighet, nu när det är långhelg och allt.

4 reaktioner till “Hur ser din påskhelg ut?

  1. Ja, det ser riktigt lovande ut nu inför helgen. Kanske skulle ge sig ut för att bjuda på frun på en mjukglass i helgen.

    Gillad av 1 person

  2. För vår del blir det vila, äggjakt, påskparad med min lilla påskkärring, picknick i vårsolen och gudstjänst med påskmusikal på söndag. 🐥 Hoppas att ni får en fin påskhelg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s