Nu skall jag gå ner i vikt!


När jag för en stund sen vägde mig visade vågen på hela 133,2 kilo. Det är alltså så mycket jag väger idag, vilket inte går att beskriva på annat sätt än, katastrof!

Visst har jag känt att jag har lagt på mig under ett tag, men att jag vägde så mycket det kunde jag inte drömma om att det var så illa ställt. Och eftersom min matchvikt skall ligga nånstans mellan 85-90 kilo, så förstår vem som helst vad det här innebär, och inte minst vilka konsekvenser det för med sig om jag inte på allvar tar itu med det här på en gång.

Så från och med nu är det andra bullar som gäller.

Följ gärna med mig på den här resan, som kommer att bli både lång och mödosam.

6 reaktioner till “Nu skall jag gå ner i vikt!

  1. Jag följer dig gärna på din viktresa och önskar dig lycka till! Jag hade en liknande upplevelse på vågen för ca två månader sedan och bestämde mig för att ta tag i vikten. Gick ner 4 kilo ganska snabbt sedan tappade jag fokus och uthållighet (som vanligt) och har väl i bästa fall stått still i vikten sedan dess. Men jag har precis tagit nya tag igen och om det är något jag lärt mig av de senaste årens motgångar så är det att inte ge upp! Det gäller även den mödosamma uppgiften att komma i form.

    Gilla

  2. Tack. Ja, det är ju det man gärna gör efter ett tag, särskilt när vågen står still. Begriper inte hur det har kunnat bli på det här viset, det är bedrövligt. Ska uppdatera hur det går här fortsättningsvis.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s