Uppdaterar min vikt.- Så mycket har jag nu gått ner i vikt.


Idag är det en vecka sen jag bestämde mig för att ta krafttag mot min övervikt. Så det var med viss spänd förväntan jag idag ställde mig på vågen för att se om jag hade gått ner nått i vikt? Och det hade jag.

Förra veckan visade vågen på hela 133,2 kilo. Idag var det en gladare våg som kunde andas ut lite mer när jag sen klev av den. Idag visade vågen på att nu väger 129,5 kilo. En viktminskning med 3,7 kilo alltså. Och det måste jag nog känna mig nöjd med, men ändå inte.

Inte på grund av att jag nu har lyckats gå ner mer än 3 kilo på en vecka, utan just för att jag själv har sett till att det har blivit så här, med allt för mycket snacks och godis på helgerna, och därimellan, så tappade jag till sist kontrollen över min vikt. Det skenade iväg utan att jag själv knappt märke vad som hände, och då finns det ingen anledning med att känna sig nöjd och belåten med sig själv.

4 reaktioner till “Uppdaterar min vikt.- Så mycket har jag nu gått ner i vikt.

  1. Jag tycker att du har all anledning att vara nöjd med dig själv. Du har ju tagit tag i situationen och kommit en bit på väg nu! Bra jobbat den här veckan. Tack för att du delar med dig, det inspirerar mig också att ta nya tag. Kämpa på!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s