Läs och förstå mina inre tankar om du kan.


Om jag en dag skulle till att börja om på nytt med allt det jag slutade och upphörde med att göra i mitt liv, spelar det egentligen nån roll? Om inte, vad tjänar det då annars för syfte till att hålla sig ren och borta från det liv som en gång i tiden höll på att utplåna mig när det ändå inte finns nån större anledning att fortsätta att leva i stort sett gällande ett meningslöst liv.

Det finns förvisso de som säkert skulle bli både förtvivlade och upprörda om jag nu skulle välja att vända tillbaks till den så destruktiva livsstilen, och som dessutom har kostat så många av mina gamla kompisar livet. De jag i första hand tänker på är min fru, mina bägge två döttrar, åtminstone en av dem, hur den ene av dom tänker och resonerar om det här det vet jag faktiskt inte, där är jag osäker. Men det finns åtminstone två personer som inte skulle jubla och tycka det var så kul om jag berättade för dom att, lika gärna som mitt liv känns som det planas ut i ingenting alls, och att det är det är det enda som man går och väntar på som ligger framför, så varför inte lika gärna gå händelserna i förväg och förkorta den process som annars följer där utav i meningslöshetens tomma intet?

Det är inte första gången det har hänt att jag tänker på det här sättet. Men när demonerna sätter in och allt blir bara mörkt som om man befann sig djupt nere i en svart kolkällare, fast ännu mörkare, då är det inte alltid så enkelt att värja sig emot det…

Men vem har sagt att det skulle va enkelt? Och om du kände mig, skulle du då förstå?

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Läs och förstå mina inre tankar om du kan.

  1. Om du skulle återvända till ditt gamla liv, skulle du må bättre då?
    Tror bara folk som har varit med om detsamma kan förstå fullt ut men ändå förstår jag att dessa tankar kommer upp.

    Gilla

  2. Om jag nu skulle slå in på den banan igen,så skulle det gå väldigt snabbt utför, det är jag medveten om. Med tanke på den erfarenhet jag själv har av det livet vet jag inte bara vilka risker det medför med en sådan livsstil, utan också allt annat som följer i dess spår av negativ innebörd. Och idag finns det spärrar inom mig som inte fanns då, och så länge de spärrarna finns och är ett moment som hindrar mig från att ta det steget, så lär nog inte så mycket hända mot hur det i dagsläget ser ut.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s