De som alltid hittar en anledning att gnälla.


De senaste dagarna har temperatuen utomhus pendlat mellan 12 till 15 grader varmt, antar att de som i förra veckan gnällde för att de som då tyckte det var för varmt vissa dar nu har fått sitt lystne mättat.

Vi har alltså kommit en bit in i juli, och att det finns en viss typ av känsliga personer som inte tål när det stiger upp emot 25 +, det kan jag ha viss förståelse för, men när det är sommar och som det är meningen att det ska va nu, vad är det egentligen man förväntar sig?

Men om man nu anser och tycker det är för varmt när solen pressar på, mitt i sommaren dessutom, liksom som att det kom som en total överraskning över att det kan råka bli varmt några dar mitt i sommaren, då är frågan vad samma personer tycker när det börjar bli kallt på vintern? Men det är väl just dom som varje år blir stumma av förvåning när den första snön faller på vintern, varpå man kom på sig själv att man glömt bort att byta däck på bilen, anpassad efter den årstid som är för handen och som gäller.

Apropå de storvulna planer som de lokala politikerna har för stans framtid, så har nu oppositionen nu vaknat och insett vad som är på gång att hända.

Så här säger, Jan Johansson Och Lars Brihall ( V F)

Vad kostar det här? Vem svarar för finansieringen? Vem betalar? Vi har inte fått något svar på detta. Det finns ingen respekt för pengar. Vi behöver ta tag i de grundläggande ekonomiska bekymren innan man marknadsför det här, utan några som helst ekonomiska beslut, säger Jan Johansson.

En ny stadsdel, eller stad, kräver nya vägar, nya förskolor med mera. Det behövs om det såväl byggs 2000 nya bostäder till en början, inom en femårsperiod. Och kostnaden för infrastruktur och kommunal service faller på kommunen, poängterar de båda oppositionspolitikerna .

”Det visar bara hur långt den politiska ledningen befinner sig från verkligheten”

En reaktion till “De som alltid hittar en anledning att gnälla.

  1. Väder är det mest omtyckta samtalsämne och eftersom det aldrig är lagom har man alltid något att klaga över 😀
    Tycker frågan ”vad kostar det här” är mer än relevant. Hade varit intressant att höra svaret.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s