Det kommer nog bättre dagar.


Om  alla dagar hade varit det mesta sig likt från de dagar som har passerat och de dagar som ligger framför, då är frågan om inte det bästa hade vart att göra som John Lennon gjorde? Det vill säga, passivt ligga kvar i sängen hela dan och dröna.

Nu har jag själv ingen som helst avsikt av med att göra det. Men att helt sonika ge upp och  resignera inför det faktum att, det var så här livet blev, det var hit livet tog mig, men sen tog det stopp, hit men inte längre alltså, det är klart att det då ibland känns frestande att ge upp.

För en stund sen såg jag att vår ena katt gick iväg nånstans. Jag visslade då lite lätt på han för att se om han reagerade. Han vände sig då om med en förströdd blick, och sen fortsatte han att gå framåt igen.

Det kan säkert va bra och positivt med att man ibland vänder sig om och reflekterar en stund över det som har varit och hänt i ens liv, men om man inte har sin blick fäst framåt i den riktning man rör sig, då är det lätt hänt man snart har hamnat vilse och inte vet vart nånstans man befinner sig.

2 reaktioner till “Det kommer nog bättre dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s