För att förtydliga mig.


När den hund vi hade förra sommaren blev överöst av både stenar och grus av ett gäng invandrarbarn hade jag vid det tillfället vare sig kamera eller mobil tillgänglig som kunde göra det möjligt för mig att dokumentera den händelsen.

Jag ber tusen gånger om ursäkt för den fadäsen från min sida. Hur kunde jag glömma att inte ha med så viktiga saker i fickan?

Idag är det stört omöjligt att försöka ge sig på att föra nått slags resonabelt och logiskt samtal kring  vem som har gjort vad när det är något som har hänt och vad som i värsta fall har fört med sig de mest ödesdigna konsekvenser för den drabbade. Och skulle man likväl ge sig i kast med att försöka utmana de normer som några individer har fastställt för vad som gäller inom deras fasta ramar och mönster till att bli inkluderat av att gälla för att man inte ska bli kallad för att va rasist, då är det säkrast man kniper igen truten på sig själv.

Samtalsklimatet på social media är skulle jag vilja påstå extremt polariserat och uppskruvat i ett stundtalls hysteriskt tonläge där kompatanterna från varsin sida om sig själv avfyrar sina argument med sina bestämda och målinriktade uppfattningar om hur de vill skriva folk på näsan hur det är ställt med saker och ting för vad som ska gälla enligt deras åsiktsmaskineri.

Men de som har satt på skygglappar för sina ögon, kalla dom gärna för att va faktaresidenta, eller som liknar de 3 aporna som varken ser och hör, eller drabbats av nån tunghäfta som ingen kommer åt, de vet jag inte vad man skall göra med.

2 reaktioner till “För att förtydliga mig.

  1. Jag tror att många vill helt enkelt inte hamna i dessa ordslagsmål som är full av förakt, hat och förödmjukelser från båda sidorna. Då håller folk hellre tyst om vad de tycker.
    Tyvärr har all respekt och tolerans gått åt skogen.
    Vill jag att man respektera mig, får jag respektera andras åsikt också. Precis alla ”tror” sig veta ”sanningen”. Kunde skriva spaltmeter om sånt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s