Vad mer finns då att säga om detta?


Alldeles nyss kollade jag  i genom hur stort intresset har sett ut den senaste månaden gällande hur många det är som kommenterat och interagerat med några av de inlägg jag skrivit här på min blogg. Det visade sig att det har rört sig om 3 personer som har gjort det.

3 personer alltså.

Men det betyder inte för den skull att intresset för min blogg ligger kring fryspunkten för det, och att det är 0 intresse kring det här, det är inte så det ligger till. På senare tid har jag dock lagt märke till ett mer markant ökat intresse räknat till det antal som per vecka besöker min blogg, i annat fall hade jag nog lagt ner den här verksamheten.

Och visst är det kul med att så många har fått upp ögonen för min blogg på sistone, men det hade vart minst lika kul och givande om det förelåg något mer och djupare  intresse för vidare meningsutbyte också kring det jag skriver om här.

3 reaktioner till “Vad mer finns då att säga om detta?

  1. Det beror mycket på vad dina följare har för intressen. Många har bloggar som har ett tema. Foto, politik, religion. samhälle, familjeliv o.s.v. Folk kommentera bara när de har något att säga eller tillägga. Å andra sidan tar det alltid tid att etablera en blogg också. Tycker du ska fortsätta i alla fall.

    Gilla

  2. Själv har jag bestämt mig för att inte hamna i en bestämd nisch i mitt skrivande, vill så mycket som det ankommer på mig själv försöka va så bred som det är möjligt, vilket du säkert har lagt märke till. Men till skillnad mot som t.ex på Twitter där jag är som mest aktiv i mitt skrivande, där blir det ofta en omedelbar reaktion på det jag skriver. Men där har jag å andra sidan idagsläget 662 personer som följer mig, vilket kan ha sin förklaring i sammanhanget.

    Gillad av 1 person

  3. Visst, jag vet att du skriver om många saker. Där ser du, Twitter har du säkert haft länge. Man bygger upp ett slags vänskap med de som man har följt (och som följer en). Jag har också följare som jag har känt i många år. Det tar tid helt enkelt. På vilka sociala sidor som helst.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s