Nu går vi in i en ny fas i våra liv.


Efter det att bästa kompisen varit och hälsat på hos oss i en veckas tid, så kom då den oundvikliga och så trista dan när det igår var dags för honom att åter bege sig hemåt igen. Att tiden går fort när man har kul är ingen klyscha, det är bara så det fungerar.

Men det blev några dar där vi har haft riktigt kul tillsammans, grillat och ätit god mat, och vart iväg på en och annan dagsutflykt.

Det är också nu som vi går in i helt ny fas i våra liv och i vårt äktenskap min fru och jag, för i och med att hon numera är pensionär, så innebär det inte bara mer ledig tid för oss två tillsammans, utan mer än vad som gällt tidigare så blir det fler spännande dagar att se framemot framöver för vår del över vad som kommer att hända. Vi står onekligen för en del nya utmaningar i våra liv, men det tror jag inte kommer att ställa till med några problem för oss.

Det var ju som så att det var i våras nån gång hon bestämde sig för att dra sig tillbaka från yrkeslivet i förtid, vilket jag tycker hon gjorde helt rätt i.

En reaktion till “Nu går vi in i en ny fas i våra liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s