Än är inte sommaren slut.


När vi i fredags hade vart och lämnat av 2 av våra barnbarn efter det att vi hade tagit hand om dem under några dar, så frågade min dotter mig om vi kunde tänka oss att ta hand om dem även några dagar i inledningen av nästa vecka, fritids öppnar nämligen inte upp sin verksamhet förrän på torsdag nu den 15 augusti. Och det gör vi väldigt gärna, det är alltid lika kul när de kommer hem till oss de små liven.

Och om nu vädret blir lika trivsamt som det var mot slutet av förra veckan, vilket gjorde att vi både i torsdags och i fredags begav oss iväg till en badplats som inte ligger så långt bort från där vi bor, men som ändå kräver att man tar sig dit med bil, så kan det säkert bli några lyckade dagar att se framemot även framöver.

Vid den här tidpunkten på året brukar det ofta snurra runt en del tankar i mitt huvud om vad som kommer att hända i höst. Skillnaden nu dock mot tidigare i mitt tänk är att, numera får tiden ha sin gång. Jag försöker så gott som det nu går efter min förmåga att ta en dag i sänder, om ens det.

3 reaktioner till “Än är inte sommaren slut.

  1. Mysigt med barnbarnen. Det är nog många far- och morföräldrar som ställer upp så här års när föräldrarna börjar jobba. Vi har ett av våra fem hos oss sen torsdagen och hon har bett att få stanna några dagar till.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s