Det är balansen som räknas.


Att hitta den rätta balansen mellan hur mycket kroppen tål utan att man för den skull inte tar ut sig så till den grad att man inte orkar med nånting sen på flera dar, det är något som jag fortfarande inte fattar och begriper mig på fullt ut i var och på vilken nivå man ska anstränga sig för att man å ena sidan känner sig nöjd och belåten efter ett träningspass, till där man känner sig precis slut efteråt. Nej, det är ingen lätt sak att hantera på rätt och fungerande sätt för att man till fullo ska känna sig nöjd med sig själv. Det är svårt när man hela tiden måste försöka intala sig själv att man inte är 20 år längre.

4 reaktioner till “Det är balansen som räknas.

  1. Det är precis det jag kämpar med dagligen och stundligen. Men jag tränar inte utan allt fysiskt jag gör ger straff. Jag vill ändå jobba i trädgården och gå fotopromenader men sen blir det flera dagars stilla liv, vilket jag aldrig vänjer mig vid, smärtorna är svåra att stå ut med och kommer sedan sjukdomskänslan också så är jag färdig att ge upp.

    Gilla

  2. Diskbråck är inte att leka med. Har själv haft en problem med ryggen till och från genom åren, vid några tillfällen har jag t o m förts med ambulans till närmsta sjukhus, så jag kan förstå hur det känns.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s