Konsten att inte känna nån press.


Ibland kan jag känns mig stressad över att om jag inte ständigt och var dag uppdaterar min blogg och ligger på och skriver nya inlägg, så kan man tycka att det är självförvållat över att man känner på det viset. Men som jag tidigare har varit inne på att om det ska vara nån mening med att jag skriver då går det inte att helt bortse från det intresse, eller ointresse som finns, beroende på hur man ser på det i fråga om det antal som tittar in här och läser vad jag här delar för typ av inlägg. Det är naturligtsvis inte bra när man känner på det viset, för när allt kommer omkring så är det som så att ju fler som läser och även ger viss respons, detta utan att man för den skull håller med till punkt och pricka i varje stavelse, så går det inte att komma ifrån att ju fler som läser och tar del av vad jag här skriver, desto större anledning finns det för mig att ytterligare skärpa till mitt sinne och intellekt för att på så vis uppnå den potential som jag vill ha ut av mitt skrivande.

4 reaktioner till “Konsten att inte känna nån press.

 1. Så känner nog de flesta. Förr skrev jag också om allt möjligt på mina bloggar men för några år sedan gick jag över till endast fotoblogg. Trivs bäst med det. Fast jag har slutat för länge sedan att känner press. Har jag något, visar jag det. Har jag inget, låter jag bli 😀
  Därför har jag också ett problem med FB och MeWe. Vet inte vad jag ska göra med dem.

  Gillad av 1 person

 2. Skillnaden mellan dej och mej gällande sånt här, är att jag blir allt sämre på att skriva. Men det finns alltid något att berätta. Men jag förstår hur du tänker.

  Men för tillfället har jag fastnat i en flashbacktråd i ett för mej viktigt ämne. Flasgback är oftast oläsbart med sååååå mycket hat och hot, men sidan jag är inne på befolkas av seriösa individer som jobbar tillsammans för att försöka lösa ett problem. Gaphalsarna åte ut i ett tidigt skede.

  // Kao

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s