Länge leve det fria ordet.


För den som inte känner till och som själv aldrig har varit med om vad det vill säga när och som har hänt en del andra, att texter och dylikt som man har delat på sociala nätverk som på Facebook av nån anledning plötsligt har försvunnit och tagits bort,så är det en sak att man inte känner till, eller ens vill veta när någon annan blir drabbad av obegriplig censur, och så plaskar man vidare i sin lilla ankdamm, fullständigt obekymrad om vad som händer vid sidan om. Och det enda som räknas är hur många likes JAAG får i de inlägg som man lägger upp, allt annat som i övrigt händer det tar man ingen notis om. Det var nån dag häromdan som jag efter mycket om och men bestämde mig för att skaffa mig ett konto på Facebook igen. Anledningen till det kanske jag återkommer om längre fram. Och det har fungerat bra, fram tills igår vill säga. Det var då som jag gjorde nåt och som man nu har ogillat från FB sida. Vad i bestog då mitt brott? Jo, att jag hade delat ett videoklipp
som var hämtat från gårdagens tv-program av uppdrag granskning, där en man blev överfallen, misshandlad och blev bestulen på sin mil på en bensinstation i Stockholm. Men detta var mer än vad man kunde tåla hos Facebook, så därför syns det nu ingenting på min sida där av det videoklipp jag igår kväll la upp på den sidan. Kanske skulle jag hedrad över vad som nu har hänt?

2 reaktioner till “Länge leve det fria ordet.

  1. Du är verkligen inte ensam om det. Vet inte hur många gånger dagligen jag ser ”borttagna” inlägg.på Fb. Aldrig sett på MeWe så här långt. Oavsett vad de skriver om eller länkar till.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s