En helg som lämnar efter sig god eftersmak.


Nu när uret strax, i skrivande stund, visar på 17:00, så lämnar vi snart en helg bakom oss som har bjudit på det mesta som gör att man känner förnyad inspiration inför de dagar som ligger framför oss.

Igår var vi hembjudna till ett par vänner till oss, som vi för övrigt har lärt känna på senare tid. Det är ny vänskap för oss och som det nu är tänkt vi ska bygga vidare på. Det känns riktigt bra, och som vi har mycket trivsam samvaro med när vi träffas.

Det var nån gång igår eftermiddag som jag och min fru tillsammans med de som var vi  på besök hos först inledde aftonen med äta en bit god mat, och som vi skjölde ner våra strupar med lite gott & blandat som fanns till buds.

Senare på kvällen begav vi oss iväg för att se en film på bio som heter: The Grudge. Men det skulle visa sig vara en besvikelse av det större formatet. Frågan är om jag ens någonsin har sett en sämre film än den, vilket övriga tre som fanns med i sällskapet var helt eniga med mig om att tycka.  Och när en film är så till den grad usel att man måste anstränga sig för att klara av att hålla sig vaken under den knappt 1:35 i tid som filmen höll på, vilket för övrigt inte alla lyckades med som befann sig i biosalongen, så är det ett betyg om något som talar om vad det för kvalité på filmen.

Men det lät oss inte störas över att ha haft fortsatt trevligt tillsammans senare på kvällen.

En reaktion till “En helg som lämnar efter sig god eftersmak.

  1. Det här erinrar mig om när jag och en väninna var till Globen för att beskåda och höra på Liza Minelli. Det kom hastigt på och vi fick biljetter så långt upp det bara går att komma i denna arena.
    Jag satt och måttade på avståndet till berörd artist och hon var inte större än min tumnagel. Det fanns då inga stora tvskärmar på sidorna om scenen som det numera finns och den ensamma lilla personen där nere höll ett lågt tempo med, i vårt tycke lite tråkiga sånger.
    Vi, min vän och jag tittade lite på varandra när första akten närmade sig sitt slut och utan ett ord, vi bara nickade mot utgången, reste vi oss och gick därifrån. Hem till lite ost och rödvin och härliga samtal långt in på natten. Efteråt visade det sig att i andra ronden hade det varit ett färgsprakande skådespel med dansare och sångare men det rörde oss inte i ryggen.;-) 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s