En sjukt dålig helg.


Den här helgen som har varit finns det inte så mycket att skriva om över vad som har hänt. I fredags kväll hade jag känt mig lite konstig i kroppen, lite muskelvärk här och där i kroppen på mig trodde jag mest berodde på att jag kört på rätt så hårt med en del fysiska övningar under veckan som gick, men där visade det sig snart att jag hade jag fel.

Så under större delen av helgen som varit har jag varit förpassad att ligga till sängs, vilket jag fortfarande gör, till viss del av dygnets timmar.

Men mitt upp i allt det trista som det innebär med när man blir sjuk och blir sängliggande, så hände det några positiva saker i helgen som var också, men mer om det återkommer jag till när jag känner att jag orkar med att skriva om det.

6 reaktioner till “En sjukt dålig helg.

  1. Krya på dig och hoppas att du snart känner dig bättre! Jag gillar att du avslutade inlägget om den sjukt dåliga helgen med att skriva att det mitt upp i allt det trista också hände några positiva saker. Det är bra att ta fasta på de små ljusglimtarna som ju ofta finns där ändå trots värk och annat som kan vara jobbigt. Ta hand om dig! 😊🙏

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s