En vecka då jag inte blev mycket klokare på mig själv.


Den här veckan som snart är till ända har varit en vecka då jag har känt mig allt annat än kry och frisk, vilket kanske nu kommer att förvåna er som har följt med och tagit del av de inlägg jag har skrivit under den här veckan.

Men faktum är det att var så sent som förra fredagen som jag började känna mig krasslig senare under den kvällen. Men eftersom jag inte då tog nån större notis om hur det då kändes i kroppen, vilket jag mest avfärdade som muskelvärk som här och där ansatte kroppen och som därför ville göra sig påmint om att jag hade kört på med lite väl tunga och hårda träningspass under den veckan, förvisso går det inte att bortse från det som en bidragande orsak till att det kändes som det gjorde i kroppen.

Lite skall väl en man tåla? Eller?

Men när det sen gick över till en annan dag så låg jag sen större delen av den helgen till sängs, mer eller mindre i ett utslaget läge.

Och så här har det större delen av den här veckan som varit sett ut för mitt vidkommande. Och förutom att jag då och då har kravlat mig upp ur bädden för att slå mig ner där jag nu sitter i skrivande stund, så har jag efter en liten kort stund gått och lagt mig igen.

Så då över till den episka frågan. Vad för slags lärdomar kan jag ha för nytta av att ta med mig till nästa gång, genom att jag förhoppningsvis bli mer visare? Svar: Förmodligen inga alls. För om det är svårt att lära ut gamla hundar att sitta, så har det nog inte nått fram till mitt förstånd än att gälla.

8 reaktioner till “En vecka då jag inte blev mycket klokare på mig själv.

 1. Inte vet jag, men är det inte dags att göra en liten rutinkontroll hos ”de vita”, som jag kallar dem. Ibland kan de faktiskt ge svar. Men bara ibland förstås 😉
  Själv har jag varit med om när även män blir drabbade av åkommor som verkar omotiverade i deras egna uppfattningar om hälsan.
  Hoppas hur som helst att det blir bättre för dig. 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Kan man inte riktigt förstå att det är träningen, kanske det är en begynnande ”man cold”, då är sängläge, uppassning det enda som gäller och hjälper. Mansförkylning är inget man skojar bort. 😉
  Skämt åsido!
  Krya på dig.

  Gillad av 2 personer

 3. Jag håller med föregående skrivare, kolla upp kroppen. Om jag som bl a har fibromyalgi tränar blir jag sjuk. Låter bakvänt är förbenat bakvänt, vet inte hur många gånger jag har ”varit duktig” och sen blir liggande. Men hoppas du snart är på benen.

  Gilla

 4. Lustigt du skriver det. Så sent som igår fick jag ett brev just från vårdcentralen där jag har blivit erbjuden att delta i ett hälsosamtal. Ibland får man svar direkt.

  Gilla

 5. Fibromyalgi känner jag till vad det är. Inte för att jag själv lider av det men jag känner andra. Värsta tortyrredskapet ju. Hemskt! Ja, en årlig hälsokontroll är aldrig fel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s