Det var en sjuk historia.


Med tanke hur jag tidigare har mått under större delen av förra veckan som gick, vilket jag inte helt och hållet är fullt ut återställd från än, så kom det inte som nån större överraskning för oss när frun i söndags kväll drog igång med sina nys, fräs och hostattacker.

För som när man lever så tätt inpå varann som vi gör, så handlade det bara om en tidsfråga innan det så var dags för hennes vidkommande att bli smittad, varpå hon sen blev och nu har blivit liggande till sängs

Sjuk kan alla människor bli, så långt inget konstigt med det, och inget som det behövs dra ut på i en alltför långdragen text. Men om det inte hade varit för att det känns som att det inte finns nåt slut på det, så undrar jag vilket av det som är mest långdraget av det innan ens tålamod har tagit slut?

 

4 reaktioner till “Det var en sjuk historia.

  1. En klyscha men ändå sann. Det är från nu och framåt du kan välja din egenmakt och påverka ditt ”humör/mående” ( välj det som passar). Sitter själv och funderar på om jag skall var ett offer resten av Dan eller försöka göra något. Något som gör att min känsla växlar. Jag gör ett försök iaf

    Gillad av 1 person

  2. Inte är det roligt att vara sjuk och inte kunna fungera som vanligt. Jag tänkte faktiskt på dig när jag blev alldeles matt av att bara hämta tidningen. Man tenderar att se det mesta genom väldigt mörka glasögon när man ligger där. Men man får hitta på nåt sätt att genomlida det och när man orkar, göra något som livar upp en, som att se något trevligt program eller, om man orkar, läsa något eller lyssna på en ljudbok. Jag räddar mig ofta från att sjunka ner i de djupaste dalarna, till exempel när jag får migränaura, genom att lyssna på en ljudbok. Men visst är det motigt, särskilt när det blir långdraget. Jag måste vara på benen till fredag då vi har en väldigt viktigt tilldragelse. Nu kryar vi på oss allihop!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s