Välkommen!


På senare tid har jag märkt av en markant ökning sett till det antal som numera följer med på min blogg. Det är kul, till och med mycket kul. För i och med det intresse som har följt därutav att det nu är fler som följer med på mina bloggresa, så blir det också som så att man känner sig mer sporrad till att skriva nya inlägg och som gör att man inte blir missmodig, utan som i stället ger det en ny kraft och inspiration till att fortsätta ett tag till med den här verksamheten.

Och sen är det ju även som att den som finner det intressant följa och ta del av mina alster här, den personen kan räkna med att också jag vill ge nåt positivt tillbaka i givande meningsutbyte-

Så om följer du mig kan du lugnt räkna med att jag kommer att följa dig.

5 reaktioner till “Välkommen!

  1. Har konstaterat samma fenomen. Jag gör likadant och följer gamla och nya bekantskaper. Letar lite medvetet efter likasinnade men som ändå har något ”utöver” s.a.s. Med det menar jag de som har lite livserfarenhet och de behöver inte vara ålderstigna ens. Till skillnad från det ytliga facebook, vilket jag så gott som helt övergivit, finns det faktiskt mycket värt att fundera över här bland bloggarna. Livet, relationer, vardagen, platser och det som spontant kommer upp, om det så bara är att en strykbräda ställer till problem för någon som har ont i ryggen.
    Men… utan prut så slutar jag följa om jag inser att det är för ytligt och en helt annan värdegrund av vad jag själv står för. Behöver inte kommentera att jag slutar följa för att jag inte tycker likadant. Bara försvinna och låta allt och alla ha sin gång. Tror att det är det som är skillnaden mellan blogg och övrig media där folk drabbar samman som stollar om det inte faller på läppen. 😉

    Gillad av 1 person

  2. Det var lite av det jag skrev om i ett tidigare inlägg hos mig. Ju mer vi gillar och kommenterar på varandras bloggar, ju fler nya besök och följare har vi chsns att få. Trevlig helg!!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s