Här går man.


Efter det att jag har haft ett ofrivilligt uppehåll på ett par veckors tid på grund av förkylning, plus att kroppen mer eller mindre har storstrejkat till svara upp på mina tidigare aktiviteter, så har jag åter igen tagit mig för att ge mig ut och gå igen. Men som sen tidigare bryr jag mig nu inte längre om att via appen, runkeeper, ha koll på både hur lång sträcka jag går och i vilket tempo jag håller. På ren svenska skiter jag i det från och med nu, hädanefter får det ta den tid det tar.

Bilden kan innehålla: träd, gräs, växt, himmel, utomhus och natur

8 reaktioner till “Här går man.

  1. Håller med dig 👍 jag har en klocka som talar om hur långt och mycket jag går, varenda timme tjatas det om att jag inte gått mina 250 steg om jag suttit vid datorn tillexempel och mycket mycket annat så just nu är jag less på klickeländet och struntar i dess pipande och surrande i tid och otid..

    Gillad av 1 person

  2. Jag har lite koll genom den inbyggda appen i iPhone. Men jag kollar bara när jag kommer hem för att se lite hur långt det blev. Går ofta ungefär samma sträcka så det blir färre kolla på appen numera.

    Gillad av 1 person

  3. Till en början tyckte jag appen runkeeper fyllde en bra funktion. Men som jag märkte efter ett tag att jag skulle försöka pressa och hela tiden förbättra både hur långt jag gick och vilken tid det tog. så gick det mer över till att bli ett stressmoment i stället.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s