Nu ”dammar” jag av tangentbordet.


Inte för att jag i dagsläget känner mig så mycket mer utvilad mot hur jag tidigare har känt mig i fysiskt skick, vilket till sist föranledde att jag kände att jag var i behov av att ta några dagars vila uppehåll från bloggandet. För som när man känner och är väl medveten om att man inte gör sig själv nån större rättvisa till vad det än man håller på med för slags aktivitet, så när man knappt orkar med vare sig det ena eller det andra, då gör man bäst i att ta ett steg tillbaka för att sen komma tillbaka med någorlunda utvilade krafter igen.

Nog om det nu. Dessutom kan det vara nog så tröttsamt att läsa om nån som hela tiden skriver i återkommande inlägg om hur trött den individen är och känner sig.

Men så länge det känns som att jag fortfarande har nåt att ge i vidare mening inom det vi kallar för att skriva, och gällande just det specifika området av våra liv och vad som i sin tur kan generera för slags inlägg som jag publicerar här, så lär jag nog fortsätta ett tag till med den här verksamheten. Och, så länge det finns liv finns det hopp. Tror jag i alla fall det gör.

Hoppas ni vill stå ut med mig även fortsättningsvis också.

 

 

4 reaktioner till “Nu ”dammar” jag av tangentbordet.

 1. Jag är glad att du är igång igen. ❤

  Att tillfredsställa andras förväntningar med vad du skriver, ska du lägga av med. Du ska skriva för din egen skull, för gör du inte det så växer det fram ett inre krav om att du måste prestera.
  Kan vi komma överens om det, tror du? 🙂

  Gilla

 2. Jag kan hålla med bergalott. Men om jag får säga hur jag tänker så kan jag ibland bli lite trött på att följa en blogg där det skrivs om den ena förkylningen efter den andra och allt skall dissekeras utan tillstymmelse till självdistans. Jag bestämde mig i början av bloggandet ca 2007 att inte skriva och grotta ned mig om triviala åkommor och lättare sjukdomar, jag tror jag har hållit det rätt bra.
  Men det är upp till var och en att skriva om det som den vill och jag uppfattar inte din blogg som sådan, bara så du vet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s