En vecka tillsammans med ett litet barn.


Under hela den här veckan som gått har vi haft ett av våra barnbarn hemma hos oss och som vi tagit hand om, vilket vi för övrigt mer än gärna ställer upp på när tillfälle ges till det.

I maj fyller gossen 4 år. Och då tror säkert de flesta att det har varit full sula med allt vad det nu innebär att ta hand om ett litet barn som är i den åldern. Och så hade det säkert vart också, det förutsatt när det rört sig om normal förhållande och om allt hade varit som det brukar vara och hur det kan gå till när de små liven kommer hit och vänder upp och ner på saker och ting som finns på bestämd plats i vårt hem. Ni kan bara försöka er på att gissa bara hur kul man kan ha med ett skohorn? Jodå, det funkar bra det också med att stoja omkring med.

Men nu är inte allt som det brukar vara, den här gången.

Men för viss anledning skull, inte minst för att jag inte mer detaljerat vill gå in på vad som har hänt, så därför får ni som läser det här inlägget nöja er med att inte veta mer än vad ni behöver veta över vad som har hänt. Men så mycket kan jag säga att grabben mår nu bra och är vid gott mod, och i nästa vecka är han nog tillbaka till sina kompisar på förskolan igen.

Häromdan hade han frågat min fru om varför vi inte hade någon egen bil. Frun hade då svarat han att, vi har inte så mycket pengar så att vi kan köpa oss en egen bil, förstår du. Men den lille killen pratar man inte omkull hur som helst. För kvicktänkt som han är levererade han  följande svar. ” Men jag har pengar, hemma, så jag kan köpa en ny bil till er”.

Vad säger man då?

 

4 reaktioner till “En vecka tillsammans med ett litet barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s