Bokrea och andra livsmönster.


När det här året tog sin början hade jag satt mig i sinnet över att det fanns en del saker i mitt liv och som jag därför ansåg var något som behövde ses över för att på så vis få till en del förändringar, i min annars så inrutade tillvaro, vilket för övrigt följer ett rätt så ensidigt mönster utan att nåt särskilt händer som bryter av mot hur de flesta vardagar i mitt liv ser ut och vad som händer.

Ett av de första inlägg jag skrev om, kommer ni ihåg vad det handlade om? Rubriken till det inlägget var: Följ min resa mot ett mer hälsosammare liv. Och det var så det tänkt från min sida också till att det skulle bli, det förutsatt att inget hände som så att säga satte käppar i hjulet för mina planer. Men allt som ofta det händer det för oss i livet, för som när vi har gjort upp planer och tänkt ut hur allting ska vara, så blir allt inte riktigt som vi hade tänkt oss hur det skulle bli med saker och ting.

Men det är som det är det är med den saken. Och som det heter: The show most go on.

Den här veckan har årets bokrea satt igång och som jag då brukar ha koll på vad det kan finnas för intressanta böcker som jag kan köpa till ett nedsatt pris.

Så två av de böcker jag tänkt mig se till att komma över är, Jordan B Peterson bok:

12 livsregler : ett motgift mot kaos

Och så Anders Hansen bok: Skärmhjärnan.

Tror att det finns mycket läsvärt material var för sig i de här 2 böckerna till att ta till sig för att på så vis berika sitt liv och bli ett snäpp klokare mot vad man var innan.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s