Och så tog då allt en ny vändning i fallet om det barn som påståtts blivit överfallen.


Och så då efter nån dag kom det plötsligt fram helt nya uppgifter om vad det var som i egentligen hade hänt i det jag skrev om häromdan. Häromdan stod det följande att läsa på Expressens och Aftonbladet nätsida om hur ett litet barn på ett och ett halvt år hade blivit hotad med kniv i måndags kväll. Vilket fick mig att inte vid första anblick ifrågasätta sanningshalten i vad som man först trodde hade hänt.

Men nu har det alltså kommit fram helt nya uppgifter där det hot som sägs har riktats mot barnet, nu har tagit en ny vänding, detta i och med att nu polisen har lagt ner förundersökningen.

Och här säger, Heléne Sethsson, polisens förundersökningsledare.

 En pappa, som hade med sig sin 1,5-åring, kom i klinch med några ungdomar efter en diskussion vid ett soprum i Jordbro. Ungdomarna ska då ha tagit upp en kniv och jag tror att pappan upplevde det som att hans barn blev hotat.

Läs mer här.  https://mitti.se/blaljus/polisen-knivhotade-ettarig/?omrade=hela-stockholm&view=app

Beklagar att jag var allt för snabb med att gå ut med uppgifter som nu till synes inte var helt korrekta. Och nu återstår det bara att hoppas på att de uppgifter som nu kommit fram ligger närmare till hands till vad som är sant och som det går att lita på.

8 reaktioner till “Och så tog då allt en ny vändning i fallet om det barn som påståtts blivit överfallen.

 1. Vi skall inte gå igång på det som skrivs om i media. De vill att vi skall köpa tidningar och klicka på deras webbsidor. Vi skall alltid tänka två varv till innan jag upprörs över någon rubrik eller kort text. Hat och missunnsamhet frodas om vi delar och går igång på medias vinklingar.

  Gillad av 2 personer

 2. Skall inte komma med några usla ursäkter, skäms som jag vet inte vad när det kom fram vad som egentligen hade hänt. Men när det var så graverande uppgifter det handlade om, då trodde jag på att var sant, svalde betet med hull hår. Jag får ta lärdom.

  Gilla

 3. Men du…. du har så stort hjärta antagligen så jag förstår dig, absolut.
  Vem fasen har inte svalt beten i långa rader? Se på flödet och det går ju nästan inte att värja sig. Därav har jag och många med mig stängt av ena örat och blundar med ena ögat, helt enkelt för att vi/jag/de faktiskt har RÄTT att må bra!!!
  Kram på´re 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Jag blir mest irriterad på att utbildade journalister eller redaktörer sänker sig till denna nivå, medvetet förvanskar fakta eller undanhåller fakta. Visst är det lätt att vi reagerar och vi vill visa vår frustration om händelser man läser. Men vi mår nog bäst om vi inte läser riktigt allt negativt som rapporteras, i vart fall läser texten med lite mer kritiska ögon. Jag vill se på samhället lite mer positivt. rätt eller fel får framtiden utvisa.
  Som bergalott skriver ”helt enkelt för att vi/jag/de faktiskt har RÄTT att må bra!!!
  Kram på´re 🙂”

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s