Apropå oss människor emellan.


På temat: Människor jag mött i mitt liv, vilket rör sig om ett brett spectra över de jag har fått glädjen till stifta vidare bekantskap med och mer lärt känna, till mer ytliga bekantskaper som hastigt har fladdrat förbi, så är det ett ämne jag mer än gärna återkommer till i kommande inlägg här framöver, med jämna mellanrum.

Något och som jag är säker på att de flesta av oss nån gång har varit med om i livet, så är det dem som, och som jag nog aldrig kommer att bli klok på, kan byta humör över bråkdelen av en sekund. För från att det ena stunden har varit hur trevliga och tillmötesgående som helst, så är det nåt konstigt som plötsligt händer när de visar upp en helt annan sida av sig själv mot hur man tidigare uppfattade hurdana dom var som personer.

Och som när det händer att man visat upp sig från sig allra soliga sida, till att det förbytts mot ett helt annat humör, där man bokstavligt talat har tjurat ihop och är allmänt sur och vresig av sig, då är det inte alltid fullt så enkelt att hänga med i svängarna över vad det var som då hände.

Känns det igen? Kunde nästan tro det. Så välkommen att ta del av en och annan anekdot hämtat från verkliga livet ut mitt minnes garderob, här framöver.

 

 

4 reaktioner till “Apropå oss människor emellan.

  1. Känns igen.
    Det kunde sitta en ”kniv i sidan på mig” (bildligt) helt plötsligt under en kafferast. Jag visste inte hur jag skulle bemöta detta. En störning hos hen uppenbart. Den enda lösningen blev att inte vara nära eller i samma rum. Jag var inte den enda som drabbades.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s