När livet tog en helt ny vändning.


Sen efter det jag skrev om på min blogg i lördags kväll, så har det varit övervägande positiv respons från de som har tagit del och läst det jag då skrev om här. Men de som känner mig, med det menat de som känner mig sen visst antal år tillbaka i tiden, så kom som det verkar inte som nån större överraskning för dem det jag nu gick ut med.

Annat var det på den tiden strax efter det att ryktet hade spridits ut, bland mina gamla polare, släkt och övriga vänner om att jag hade blivit frälst. Den gängse uppfattningen hos de allra flesta var att, antingen ansåg man att det här var något som snart skulle gå över, en ny fixidé från min sida var inte så ovanligt att det hände, och inom kort skulle jag vara tillbaka som den gamle Tony igen, ” i de rätta gängorna”. Men så fanns de även dem som var övertygade att det enbart rörde sig om en ploj från min sida.

Och som en del inledningsvis sa, så var det här bara något, med syftet där jag ville driva gäck med mot de som var kristna och mot kyrkans sida. En dagsslända som snart vi alla hade glömt bort vad det var som hade hänt.

Men så var det inte, det gick betydligt och mycket djupare än så, rakt in i mitt liv.

En annan positiv sak som har hänt och som gjorde mig inte så lite förvånad, var att jag i söndags blev kontaktad av en journalist som hade läst det jag skrev om här, och som därför skulle tycka det var intressant att göra en intervju med mig, vilket är planerat till att äga rum nån gång under morgondagen, på tisdag alltså.

Mer om det återkommer jag till i  senare inlägg här.

 

4 reaktioner till “När livet tog en helt ny vändning.

  1. Någonstans inom varje människa vill vi komma ”till ro”, eller hur? Vi har alla möjlighet att i någon form luta oss mot ett fundament om vi känner oss villrådiga i livet. Vi är nu en gång funtade så och det är sannerligen inget konstigt med det.
    Kul att få höra om intervjun. Lycka till 🙂 Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s