Om det är nu jag skall dra mig tillbaka, det återstår att se.


Och så har jag då noterat att det är några personer som sen tidigare har följt med på min blogg, men som nu har valt att hoppa av. Trist när sånt händer, men det är inget jag tänker ödsla ner nån tid på att försöka reda ut de orsaker till vad som ligger bakom deras beslut. Tack ändå för den tid som ni ville hänga med och där ni tog del av mina rader här.

Men kanske är det så nu dags för mig att göra ett bokslut och att jag således tar och avvecklar den här bloggen. Men det är inget jag kommer att bestämma mig för idag om så sker. Så de närmaste dagarna som nu ligger framför ska jag ta mig en funderare på hur det blir med den saken. Vi får väl se vad som händer inom den närmsta framtiden.

 

 

 

12 reaktioner till “Om det är nu jag skall dra mig tillbaka, det återstår att se.

 1. Är det för att du går igenom en process som är synnerligen intressant. Du vågar det inte många andra vågar. Det är min åsikt. Rekommenderar dig att fortsätta för du har mycket att både ge och ta. Dessutom skriver du rakt ur hjärtat ditt och utan krusiduller. 🙂

  Gilla

 2. Ja, det stämmer. Men tydligen är det som så att det är inte något som direkt uppskattas av alla. Och det får man väl i och för sig räkna med att det kan hända.

  Gilla

 3. Låt dem gå… så kommer nya friska fläktar in och du får igång diskussion med likasinnade. Även ta del av vad och hur andra uttrycker sig.
  Jag följde ett tag en präst, men det blev lite för tradigt för det blev aldrig någon möjlighet till öppenhet. Han var mer formell och faktainriktad.
  Vi väljer och vrakar 😉

  Gillad av 1 person

 4. Det stämmer. Känns som att det räcker med det som finns och där jag är hyfsat aktiv. Det vill säga, mycket tid jag lägger ner på Twitter, och så så en del tid jag är på Facebook. Med Instagram går det lite upp och ner.

  Gillad av 1 person

 5. Hörrö, det är segt i livet fram och tillbaka, det är då vi skriver både när det är upp och ner. Stanna kvar och använd dina ord som en inre murbräcka för dig själv, i dig själv. Du vet det händer saker i oss när vi lättar på det inre trycket.
  Ibland känner även jag att nu struntar jag i att skriva, då får det vara ett tag, plötsligt har lusten kommit igen och då skriver jag igen.
  Kram ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s