Jag har levt mitt liv…


I lördags som var tände vi upp vår grill för första gången i år. Vi hade bjudit hem ett par vänner till oss och som det var tänkt vi skulle äta en bit god mat tillsammans med under gemytliga former, och så blev det också.

Men förutom att det var hon och han som kom, så vad det ytterligare några till av våra vänner som ville vara med och festa med oss under kvällen som gick. Så sammanlagt var vi 7 personer som träffades hemma hos oss i lördags kväll.

Och eftersom nu det är som det är i denna så förskräckliga tid så hur gick det då med att vi höll ett lagom avstånd till varann oss emellan, allteftersom kvällen rullade på? Gissa tre gånger. Nej, så var det inte alls.

Nej, snarare kändes det som att vi alla tänkte på i stort samma sak. Ikväll släpper vi loss och har kul i varandras sällskap, och det hade vi också. Möjligt det var dumdristigt av oss att bete oss på det sättet där några av dem som var här försökte tränga ihop sig i soffan så gott det nu gick. Men och som en kvinna sa. ” Jag har levt mitt liv”.

För om det är som så och som jag är rädd för redan är på väg att hända med många av oss människor, att corona inte bara stjäl livet ifrån oss, utan om det i sig blir så mycket större än livet själv, vad blir det då kvar för oss att över huvud taget hitta nån reell mening med det här livet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s